Anbos logo
Hayoun logo
Bentlon logo

Permanente make-up

Met permanente make-up (PMU) ben je dag en nacht perfect verzorgd, ook zonder make-up heb je een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling!

Met PMU help je de natuur een handje; je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken na een regenbui of bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel de make-up bij te moeten werken. Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet altijd voldoen. Permanente make-up kan dat wel! Tevens bespaar je veel tijd doordat je 's morgens minder of helemaal geen make up hoeft aan te brengen. 
Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke hairstrokes met een stralende oogopslag zijn nú binnen handbereik met PMU. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een perfect, stralend en langdurig resultaat.

Wat is permanente make-up?

PMU is een pigmentatiemethode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen, waarmee een mooie wenkbrauwlijn, eyeliner of liplijn aangebracht wordt.

Hoe wordt het aangebracht?

Er wordt door middel van een ultradunne, razendsnel beweegbare steriele naald een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van deze behandeling is om de juiste kleur op de juiste plaats in de huid aan te brengen.

De keuze bij wie je een PMU behandeling laat uitvoeren moet niet alleen afhankelijk zijn van de prijs. Doorslaggevend moet zijn de professionele wijze waarop de PMU bij je gezet wordt, de hygiëne, nazorg en service! Ik werk met hoogwaardige pigmenten en betrouwbare apparatuur van Ecurie om je de beste kwaliteit te geven met het allermooiste resultaat. De garantie voor kwaliteit!
De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de GGD en ik ben in het bezit van de GGD-vergunning.

Hoe verloopt de afspraak?

Om te beginnen vul je een formulier in, zodat ik op de hoogte ben van eventuele medische contra-indicaties. Vervolgens worden vorm en kleur in overleg met jou bepaald. Hierna wordt met een potlood de gekozen vorm voorgetekend, zodat je eerst kunt bepalen of de PMU correct wordt aangebracht.
Pas daarna wordt de definitieve PMU aangebracht. De uiteindelijke vorm en kleur is na 4 tot 6 weken optimaal.
Na de PMU behandeling wordt doorgesproken hoe u de huid het beste kunt behandelen in de week die daarop volgt. U ontvangt hiervoor een nazorg formulier en een sachet met creme.
Het resultaat van de pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft circa 3 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Daarna kun je het bijvoorbeeld 1 x per 1 à 2 jaar laten bijwerken voor een lager tarief.

Nabehandeling

Zo’n 6 weken na de behandeling moet je altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘ i ‘ te zetten. Ook komt het voor dat het pigment door het lichaam wordt afgebroken en er veel pigmentverlies is. Vaak is een extra nabehandeling nodig als het pigment niet goed is ingekapseld in de huid.

Eyeliner

Door het aanbrengen van een eyeliner worden jouw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en de wimperimplant voller. Hierbij kun je kiezen voor een natuurlijke, fraaie oogopslag of een vollere, intensievere oogopslag waarbij de eyeliner iets breder is aangezet waarbij zelfs een spannende dubbele tweekleuren eyeliner tot de mogelijkheden behoort! Wat je ook doet, jouw ogen zijn perfect verzorgd! Elke dag weer!

Wenkbrauwen

Zijn jouw wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels permanente make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kun je kiezen voor een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels hairstrokes of een volledig opgevulde wenkbrauw. Zelfs als je geen wenkbrauwen meer hebt, dan kunnen wij de wenkbrauw natuurgetrouw en haartje voor haartje “opbouwen”. In ieder geval ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie geeft.
Eva kijkt welke vorm en welke techniek het mooiste past bij je gezicht, maar jij blijft altijd de baas over je eigen wenkbrauwen!
Alles wordt op een heel natuurlijke manier gepigmenteerd en op de contouren van je gezicht afgestemd zodat je zeker en jezelf blijft voelen.

Prijzen permanente make-up van wenkbrauwen en/of eyeliners (PMU)

- Wenkbrauwen hairstrokes of volledig geschaduwd (ziet eruit of je met podloot  hebt ingetekend)  € 225,00
- Nabehandeling  €   36,75
- Eyeliners tussen de wimpers opgevuld met nog 1 lijn erboven. (onder en boven)  € 225,00
- Een dikkere eyeliner  € 260,00
- Alleen onder eyeliner  € 105,00
- Alleen boven eyeliner  € 157,50