Anbos logo
Hayoun logo
Bentlon logo

Producten

Huidverzorging

Ik werk met het huidverzorging merk Hayoun. Iets meer dan 50 jaar geleden ontwikkelde Edouard Hayoun uit oude familierecepten, samen met een chemicus, een uniek behandelingsconcept met bijbehorende producten voor de onreine probleemhuid. Tot op de dag van vandaag wordt dit concept alsmede de producten op onveranderde wijze door schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten over de hele wereld gebruikt. In de loop der jaren ontwikkelde Hayoun meerdere
hoogwaardige producten om de huid te verzorgen.

Cosmeticalijn

 


John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal
potlood, camouflagestick, lossepoeder, wenkbrauwpoeder en nagellak. Een complete make-
upcollectie die altijd perfect bij u past!

 

Biomaris Jonathan voor de man


Een overzichtelijk lijntje voor mannen :  Jonathan by Biomaris. Aftershave Tonic is een scheerlotion met een algen- lipoiëd-extract, dat de huid na elke scheerbeurt kalmeert en verzorgt. Aftershave Gel is voor de mannen die niet van vette producten houden. Bad en Douchegel van Biomaris Jonathan is speciaal ontwikkeld voor de moderne man. Reinigt de lichaamshuid mild en heeft terugvettende eigenschappen. Daily Care verzorgingscrème is een hoogwaardige verzorging met tal van mineralen en sporenelementen uit de zee. Gebruik hem onafhankelijk van het scheren, na het (zonne) bad, sauna en solarium en ook als verzorging ’s avonds. Voor een geurende mannelijke signatuur is de Eau de Toilette uit de serie Jonathan met een mix van frisse en kruidige noten en een basisnoot van houtige componenten.

Gladskin

Heeft u last van roodheid, jeuk, puistjes of een geïrriteerde huid? Op de huid zitten miljarden bacteriën. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën, zoals de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie, kunnen huidontstekingen veroorzaken of verergeren.

Gladskin, met het actieve enzym Staphefekt™, is 's werelds enige product dat uitsluitend de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot veel gangbare middelen laat Gladskin de goede bacteriën, die nodig zijn voor een gezonde huid, met rust. Dat betekent goed nieuws voor mensen met huidproblemen, zoals acne, eczeem, rosacea of huidirritatie.

De technologie achter Gladskin producten komt voort uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Micreos Human Health in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) in Zurich.

Naast de Gladskin gels en cremes voor de diverse huidaandoeningen is er de reiniging- en verzorging serie.


 

 

PHYRIS skin care concept

Voor iedereen die het prettig vindt individueel beauty te vieren.PHYRIS biedt professionele cosmetican met een uitgekiende kwaliteit en een hoge esthetische standaard.
Het unieke 3-fasen concept zorgt direct en langdurig voor voelbare en zichtbare resultaten.